powered-by-mopar-image

Technische zone

Werkt u met de kwaliteit van Mopar® producten?
In deze zone kunt u alles vinden wat u nodig heeft.

Op wereldniveau is Mopar® uniek, zoals aangetoond is door enkele belangrijke statistische gegevens: het bedrijf kan buigen op distributie in meer dan 120 landen en een catalogus reserveonderdelen en accessoires met meer dan 500.000 onderdelen. De missie van Mopar® is te garanderen dat klanten van alle merken binnen de Fiat en Chrysler Groups het bezit van hun auto gedurende de volledige levensduur als een prettige ervaring zien, door hun leadership in aftersalesdienstverlening en know-how ten dienste te stellen van de klanten. Mopar® zorgt voor auto's vanaf het moment dat deze de dealer verlaten, garandeert de klant het allerhoogste niveau van dienstverlening, gebruik makend van geavanceerde technologie en innovatieve, originele producten van uitstekende kwaliteit.


Mopar® Vehicle Protection

Mopar® Vehicle Protection is de enige dekking die gehomologeerd is door Fiat SpA. Door betere zorg voor uw auto te bieden met de garantie dat alle mechanische werkzaamheden uitgevoerd worden door monteurs die door de fabriek getraind zijn, met het gebruik van originele onderdelen bij geautoriseerde reparatiebedrijven over heel Europa.
Ga naar uw dealer of servicespecialist voor een volledig overzicht van services betreffende Mechanische Dekking en Onderhoudsschema's van MOPAR® VEHICLE PROTECTION.

Mopar Heritage

heritage-image

​Mopar®begon te groeien in de jaren 60, op een moment dat Amerikaanse sportwagens en auto's die hoge prestaties leverden internationaal beroemd werden dankzij hun resultaten bij het racen. Toen de Chrysler Corporation de Dodge en de Plymouth creëerden, lanceerde Mopar® een lijn van "speciale onderdelen" uitdrukkelijk bestemd voor de voertuigen die gebruikt werden op de racebaan. En zo werd Mopar® Performance Parts geboren, de afdeling van Chrysler bestemd voor de productie van vervangingsonderdelen, met de opdracht prestaties van racewagens tot het maximum te versterken. In de loop der jaren werd Mopar® synoniem voor “muscle cars”: de meeste auto's die, gedurende de jaren '70, geschiedenis schreven in het autoracen, kunnen met deze omschrijving worden aangeduid. Sindsdien streeft Mopar® ernaar zijn klanten tevreden te stellen door de prestaties en de handling van de auto's die zij elke dag besturen te optimaliseren. Tegenwoordig heeft de wereldspeler zijn werkzaamheden uitgebreid met technische assistentie en activiteiten van klantenservice, door de ruime ervaring ten dienste te stellen aan iedereen die kiest voor een auto van de Fiat en Chrysler Group.

Duurzaamheid

sosteibilità-image

Duurzame praktijken helpen het evenwicht te bewaren tussen het tegemoet komen aan hedendaagse behoeftes en er voor te zorgen dat ook in de behoeftes van toekomstige generaties voorzien kan worden. Daarom houdt Mopar® zich bezig met het zorgen voor auto's van de FGA Group op de meest eco-compatibele wijze. Hierdoor zijn het inzamelingsplan voor afgedankte voertuigen en de Groene Check-Up ontstaan, het onderhoudsprogramma dat een specifieke controle mogelijk maakt van auto-onderdelen die de meeste impact hebben in termen van uitstoot.