​Gegarandeerd als nieuw

Geregenereerde onderdelen zijn voorzien van een garantie van 24 maanden, net zoals nieuwe producten.

​​Eco-compatibel

Regeneratie herstelt de functies van een gebruikt onderdeel, zo worden grondstoffen en energie bespaard, en wordt de productie van kooldioxide en afval beperkt.
De voordelen voor het milieu worden ook vergroot door te garanderen dat alle herbruikbare componenten verzameld worden.

​Besparingen

Het inzamelen van componenten die anders als afval verwerkt moeten worden is een minder veeleisend productieproces in vergelijking met de productie van een nieuw component, wat op zijn beurt vertaald kan worden in een aantrekkelijker verkoopsprijs .
Mopar® geregenereerde onderdelen maken het u mogelijk maar liefst tot 50% te besparen in vergelijking met de overeenkomstige nieuwe onderdelen.

Originele kwaliteit

Mopar® geregenereerde onderdelen worden gefabriceerd in een uiterst gestructureerd proces:

  • alle componenten worden verwijderd uit de behuizing van het voertuig;
  • alle verwijderde componenten worden gereinigd en hun functionaliteit wordt gecontroleerd;
  • specifieke bewerking van componenten of vervanging door nieuwe componenten;
  • inbouwen van het complete samenstel;
  • laatste producttesten, voorafgegaan door tussentijdse tests waar nodig.

Tijdens het regeneratieproces van de Fiat Group, worden alle componenten die onderhevig zijn aan slijtage voor 100% vervangen door nieuwe componenten, om de prestaties en duurzaamheid ervan te garanderen.
Geregenereerde onderdelen van Mopar® worden uitsluitend verkregen uit componenten die uitgebouwd zijn door Geautoriseerde Servicecentra.

​​​Een volledig assortiment

Het assortiment van geregenereerde onderdelen van Mopar® gaat van motoren tot handgeschakelde versnellingsbakken, van turbocompressoren tot kleinere speciale componenten zoals injectoren en luchtstroommeters.

Het netwerk van Lancia Servicecentra biedt een volledig assortiment van geregenereerde onderdelen en heeft een handige elektronische catalogus, waardoor de professionals van het Netwerk de voor elk model beschikbare componenten kunnen vinden en ogenblikkelijk de prijzen kunnen vergelijken met die van het overeenkomstige nieuwe component.