mobile-workshop

Mobiele werkplaats
In geval van immobilisatie van het voertuig wegens een storing (een lekke band, een lege accu, geen/verkeerde brandstof), verstrekking van een mechanieker om het voertuig ter plaatse te repareren.

towing

Slepen
In geval van stilstand van het voertuig, slepen naar het dichtstbijzijnde erkende servicecentrum.

Courtesy car

Vervangwagen
Wij stellen een vervangwagen ter beschikking indien uw voertuig in panne valt, rekening houdend met het aantal werkuren die nodig zijn voor de herstelling.

Travel expenses
Reiskosten
Bij immobilisatie van een voertuig, taxiservice naar het treinstation of naar een autoverhuurbedrijf om uw reis voort te zetten.
Return home or onward journey

Terugreis of doorreis van passagiers
Bij Immobilisatie van het voertuig op meer dan 50 km van de woonplaats, per trein of per vliegtuig.

Hotel expenses

Hotelkosten
Als het voertuig meer dan 50 km van uw woonplaats geïmmobiliseerd is, voorzien wij een hotelaccommodatie.

Repaired vehicle pick-up

Ophalen van het herstelde voertuig
Bij immobilisatie van het voertuig op meer dan 50 km van de woonplaats, vergoeding van de reiskosten voor het ophalen van het herstelde voertuig.

Repatriation of the unrepaired vehicle

Recuperatie van het voertuig voor herstelling
Bij immobilisatie van het voertuig in het buitenland voor langer dan 5 dagen, transport vanaf het erkende servicecentrum naar de woonplaats van de klant (of naar het servicecentrum als dit zich in dezelfde plaats als de woonplaats van de klant bevindt).

Service information

Informatieservice
Gebaseerd op de openingstijden en ploegendiensten van het dealerbedrijf.

(*) Raadpleeg het garantieboekje van de auto voor methodes, voorwaarden, beperkingen en uitzonderingen voor de dienstverlening.

Drive&Go: Drive and go, worry-free

free-to-go-image1

Drive&Go is het speciale mobiliteitsprogramma voor Mopar® klanten dat u toestaat om in alle gemoedsrust te reizen, door gebruik te maken van een pechdienst die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar is.

Drive&Go biedt eigenaars van Lancia voertuigen een reeks uitgebreide, praktische programma's voor hulp bij pech onderweg, geldig in heel Europa *.

(*) Raadpleeg het garantieboekje van de auto voor methodes, voorwaarden, beperkingen en uitzonderingen voor de dienstverlening.