Originaldelar

origina-part-image-intro

Mopar®-originalreservdelar är den idealiska lösningen för din bils skötsel och underhåll, efter som de exakt överensstämmer med de ursprungliga tekniska specifikationerna.
Det perfekta yttre utseendet, den höga aerodynamiska prestandan och de strukturella egenskaperna för karossens originalreservdelar garanterar en optimal integrering för din säkerhet.

Regenererade reservdelar

Även då de har arbetat hårt och varit med under åtskilliga kilometrar, är dina bildelar fortfarande dyrbara.

Genom att följa en certifierad och garanterad process, utgår vi från använda originalkomponenter för att skapa en produkt som erbjuder en prestanda motsvarande en ny bils kapacitet. Denna process, som kallas “regenerering”, är en industriell aktivitet i vilken de borttagna komponenterna återbearbetas av våra serviceverkstäder, som återställer komponenterna till samma skick och prestandanivåer som en ny produkt.

De regenererade reservdelarna från Mopar® erbjuder oändliga fördelar.

  • Miljövänliga
  • Ursprunglig kvalitet
  • Garanterat som nya
  • Fullständigt sortiment
RICAMBI RIGENERATI
RICAMBI_FUNZIONALI

OLJOR OCH DRIFTVÄTSKOR

Genom en ingenjörskonst i nära samarbete med FCA- koncernen, strävar, PETRONAS LUBRICANTS varje dag efter att förbättra produktionsprocesserna för dess motoroljor och driftvätskor, genom att skapa smörjmedel för specifik användning till individuella fordonsmodeller i linje med motorutvecklingen, för resultat som överskrider de internationella specifikationerna varje gång.

Alla som väljer PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL, från tillverkare till slutkunder, kan lita på ett exceptionellt specialistteam och på produkter av hög kvalitet som uppfyller alla krav på säkerhet, prestanda, förbrukning och miljövänlighet.