powered-by-mopar-image

Tekniskt område

Arbetar du med Mopar®-produkternas kvalitet? I denna sektion kan du hitta allt du behöver.

På global nivå är Mopar® unik, vilket framgår i viktig statistik. Företaget har en distribution i över 120 länder och en reservdels- och tillbehörskatalog som erbjuder över 500 000 komponenter.
Det är ett uppdrag för Mopar® att se till att kunder till alla märken inom FCA- koncernen är nöjda med sitt val under fordonets hela livscykel. Därför ställer vi vår toppservice på eftermarknaden och hela vårt kunnande till kundernas förfogande. Mopar® sköter om bilar från den stund då de lämnar bilsalongen och framåt. Kunderna garanteras den allra högsta servicenivån, använder sig av avancerad teknik och innovativa, originalprodukter av hög kvalitet.

Mopar ARV

heritage-image

Mopar® började dyka upp på 60-talet, en tid då amerikanska sportbilar och högpresterande bilar fick internationellt rykte tack vare sina resultat på racerbanorna. När Chrysler Corporation skapade bilarna Dodge och Plymouth, lanserade Mopar® en serie "specialdelar" som var särskilt tillägnade bilar som åkte på banor. Så föddes Mopar® Performance Parts, avdelningen på Chrysler som ägnade sig åt att tillverka reservdelar med uppgiften att maximalt förbättra racerbilarnas prestanda. Under årens lopp har Mopar® blivit en synonym med "muskelbilar". De flesta bilarna som under 70-talet skrev racerhistoria kan indikeras med denna beskrivning. Sedan dess, strävar Mopar® efter att tillfredsställa kunderna genom att optimera prestandan och hanteringen av bilarna de kör varje dag. Idag har företaget utökat åtgärderna för att inkludera teknisk assistans och kundtjänstaktiviteter för att erbjuda alla som väljer bilar från FCA- koncernen sin stora erfarenhet i branschen.

Hållbarhet

sosteibilità-image

Hållbar praxis hjälper till att bibehålla balansen mellan att uppfylla tillfälliga behov och garantera att framtida generationer kan tillfredsställa deras behov. Därför ägnar Mopar® sig åt att sköta om bilar från FCA- koncernen på det mest miljövänliga sättet som är möjligt.