A Lancia az egységes, ingyenesen hívható telefonszámon (0080052624200) a nagyobb európai országokból érhető el*. Vegye hasznát gyorstárcsázó rendszerünknek - telefonja billentyűzetén hívja a 00800 Lancia 0000 számot.

*Ne felejtse el ellenőrizni, hogy a hívás ingyenes-e külföldről: forduljon hálózati szolgáltatójához.

A Lancia Everywhere Social a Lancia ügyfélszolgálati csoportja a Twitteren. A segítségnyújtó és tájékoztató szolgálat hétfőtől péntekig, 8:00 - 20:00 óráig elérhető.

Írja ki nyilvánosan a Twitteren a @LanciaCareIT szöveget, vagy küldjön közvetlen üzenetet, ha szeretne kijelölt operátori csapatunktól igényeinek megfelelő támogatást és megoldást kérni. A Lancia Everywhere Social a #LanciaCare címszó alatt is megtalálható.

A Lancia Everywhere Mobile alkalmazás a Lancia hivatalos alkalmazása minden autóvezető részére. Az alkalmazáson egyetlen érintéssel bárhonnan elérhető számos szolgáltatás és segítségnyújtás: tárolja el a járművéhez tartozó fontos dátumokat, tekintse meg a tulajdonosi kézikönyvet, keresse meg a legközelebbi márkakereskedést vagy szervizközpontot, illetve keressen metánt vagy LPG-t (Liquefield Petroleum Gas - cseppfolyós gáz) árusító benzinkutakat. Az alkalmazás folyamatosan új szolgáltatásokkal és funkciókkal bővül.

Látogassa meg a www.lanciaeverywheremobile.com weboldalt.

Lancia Everywhere Mobile e Lancia Everywhere Tablet sono le applicazioni originali di Lancia per il tuo smartphone e il tuo iPad. Sono ideate per essere sempre e ovunque con te e per offrirti i servizi e l’assistenza che desideri: puoi memorizzare le scadenze della tua automobile, consultare il libretto di uso e manutenzione della tua vettura, trovare il cinema più vicino e leggere il web magazine Lancia TrendVisions.
Consulta www.lanciaeverywheremobile.com