powered-by-mopar-image

​Műszaki terület

Minőségi Mopar termékekkel dolgozik?? Ezen a területen minden szükséges információt megtalál.

A Mopar® globális szinten is egyedinek számít, melyet számos jelentős statisztikai adat is alátámaszt: a vállalat több mint 120 országban forgalmaz termékeket, valamint csere-alkatrészeket és tartozékokat bemutató katalógusa több mint 500 000 komponenst kínál.
A Mopar® küldetése, hogy a Fiat és Chrysler cégcsoportokon belüli összes márka tulajdonosa részére kielégítő élményt nyújtson a jármű teljes életciklusa alatt, és a gyakorlatban is bizonyíthassa értékesítés utáni szolgáltatásainak vezető szerepét és gyakorlati ismereteit. A Mopar® a márkakereskedésből való kilépés pillanatától kezdve gondoskodik az autókról, és az ügyfelek részére a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja, a legmodernebb technológiával dolgozik, valamint innovatív, eredeti és kiváló minőségű termékeket kínál.

Mopar® Vehicle Protection

A Mopar járművédelem a FCA SpA által jóváhagyott egyetlen fedezeti szolgáltatás. Valódi kényeztetést nyújt az autó számára, hiszen minden mechanikai munkát a gyártó által képzett szakemberek végeznek kizárólag eredeti alkatrészekkel a márka saját, európai javítóműhelyében.
A MOPAR® JÁRMŰVÉDELEM által nyújtott mechanikai fedezet és karbantartási tervek teljes választékáról tájékozódjon márkakereskedőjénél vagy forgalmazójánál

Mopar® Öröksége

heritage-image

A Mopar® a hatvanas években kezdte kiterjeszteni szárnyait, amikor is az amerikai sportautók és nagy teljesítményű autók az autóversenyeknek köszönhetően nemzetközi népszerűségnek örvendtek. Amikor a Chrysler Corporation megalkotta a Dodge és Plymouth autókat, a Mopar® piacra dobta „speciális alkatrészek” termékcsaládját, amely kifejezetten a hasonló kaliberű járművek számára készült. Így született meg a Mopar® Performance Parts, a Chrysler csere-alkatrészek gyártásáért felelős üzletága, amely célja az volt, hogy a versenyautók teljesítményét a maximumra növelje. Az évek során a Mopar® neve összeforrt az „izomautókkal”: a jelző a legtöbb olyan, 1970-es években futott autóra használható, amely történelmet írt az autóversenyzésben. Azóta a Mopar® ügyfeleit a mindennapi használatban lévő autók teljesítményének és kezelhetőségének optimalizálásával igyekszik elégedetté tenni. A globális vállalat mára már tevékenységi körét műszaki segélyszolgáltatással és ügyfélszolgálati tevékenységekkel is kibővítette, ezáltal hatalmas tapasztalatát a FCA cégcsoportok autóit választók körében is kamatoztathatják.

Fenntarthatóság

sosteibilità-image

​A fenntarthatósági gyakorlatok segítenek fenntartani az egyensúlyt a jelen korszak igényeinek kielégítése és aközött, hogy biztosítsuk, hogy a jövő generációi is képesek legyenek kielégíteni az akkori igényeket. A Mopar® éppen ezért gondosan ügyel arra, hogy az FCA cégcsoport autóinak gondozását a lehető legkörnyezetbarátabb módon valósítsa meg.
Ennek eredményeként jött létre a forgalomból kivont járművek összegyűjtési terve, valamint a Green Check-Up („zöld ellenőrzés”), amely olyan karbantartási programot takar, amely lehetővé teszi a károsanyag-kibocsátás tekintetében legnagyobb hatású komponensek speciális ellenőrzését az autóban.