Mely járműmárkák és modellek esetén érvényesíthetők és vehetők igénybe a Mopar® járművédelem szolgáltatásai?

A segélyszolgáltatás és a szervizelési tervek a Fiat Group Automobiles vállalat összes járműtulajdonosa részére elérhetőek.
A szervizelési tervek minden olyan Lancia jármű számára elérhetőek, amelyek még nem érték el az első tervezett szervizelés határidejét.

Milyen időbeli és kilométerszámra vonatkozó korlátozásai vannak a Mopar® járművédelem szervizelési terveinek?

A Mopar® járművédelem szolgáltatás széles körű lehetőségeket kínál az időbeli és kilométerszámra vonatkozó korlátozásokat illetően.
Például: Az elektromechanikus meghibásodások fedezését illetően 6 lehetőség közül lehet választani:

  • + 1 év és max. 45 000 km vagy max. 90 000 km
  • + 2 év és max. 60 000 km vagy 120 000 km
  • + 3 év és max. 75 000 km vagy max. 150 000 km

Az ütemezett szervizcsomagok teljes mértékben a jármű Tulajdonosi kézikönyvében szereplő Szervizelési ütemtervben előirányozott, gyakoriságra és megtett kilométerszámra vonatkozó korlátozásoktól függenek.
További tudnivalókért a megoldások előnyeiről, fedezeti kiterjedéséről és feltételeiről forduljon a Fiat Group Automobiles egyik márkakereskedéséhez vagy márkaszervizéhez.

Milyen költségekkel járnak a Mopar® járművédelem szervizelési tervei?

A Mopar ® járművédelem szervizelési tervének árát számos különböző tényező alakítja, így a megvásárolt járműmodell, a megtett kilométerszám és a kiválasztott fedezeti terv időtartama.
További tudnivalókért a megoldások előnyeiről, fedezeti kiterjedéséről és feltételeiről forduljon a Fiat Group Automobiles egyik márkakereskedéséhez vagy márkaszervizéhez.

Milyen időbeli korlátozásai vannak a Mopar® járművédelem szervizelési terveinek megvásárlásának?

Az elektromechanikus meghibásodásokra kiterjedő tervek a jármű garanciájának kezdési időpontjából számított 24 hónapon belül bármikor megvásárolhatók.
A szervizcsomagok minden olyan Lancia jármű számára elérhetőek, amelyek még nem érték el az első tervezett szervizelés határidejét.

Léteznek más típusú ajánlatok a Mopar® járművédelem terveit illetően, amelyek nem szerepelnek a weboldalon?

Weboldalunkon a legnépszerűbb szervizelési tervek közül mutatunk be néhányat, azonban más megoldások is léteznek. További tudnivalókért a tervek előnyeiről, fedezeti kiterjedéséről és feltételeiről forduljon a Fiat Group Automobiles egyik márkakereskedéséhez vagy márkaszervizéhez.

Mire terjed ki a fedezet és miket nem irányoz elő a Mopar® járművédelem terve?

A terveink által nyújtott fedezet ellenőrzéséhez, kérjük, tekintse meg a weboldalon található adatlapokat, melyek segítségével ellenőrizheti, hogy mely mechanikai hibákra terjed ki a fedezet, és megtekintheti az érintett komponenskategóriák leírását, valamint a rendelkezésre álló szervizelési terveket az ügyfeleknek nyújtott összes előnnyel együtt.
További tudnivalókért a tervek előnyeiről, fedezeti kiterjedéséről és feltételeiről forduljon a Fiat Group Automobiles egyik márkakereskedéséhez vagy márkaszervizéhez.

A Mopar® járművédelem tervei valamilyen módon megkétszerezik a garancia által vállalt szolgáltatásokat vagy fedezeteket?

Nem, a Mopar® járművédelem tervei semmilyen módon nem kétszerezik meg a garancia által vállalt szolgáltatásokat vagy fedezeteket. Ezzel ellentétben lehetőséget biztosítanak arra, hogy a járműgarancia első 2 éve alatt kiterjessze az előirányzott fedezetet és szolgáltatásokat.

Mit tartalmaz az országúti segélyszolgáltatás?

A FreeToGo országúti segélyszolgáltatás a legtöbb fedezeti terv esetében az elektromechanikus alkatrészekre terjed ki.
Az alábbi segélyszolgáltatásokat fedezi: jármű vontatása, segítségnyújtás lerobbanás esetén, csereautó, segítségnyújtás defekt esetén, nem megfelelő üzemanyag tankolása, akkumulátor lemerülése, a jármű kulcsainak elvesztése vagy eltörése, illetve ablaktörés Európában.
További információkért kérjük, hívjon minket ingyenes telefonszámaink egyikén

Mit képvisel a Mopar® járművédelem?

A FIAT SpA és a Mopar® járműve számára a legkörültekintőbb gondoskodást és segélyszolgáltatást nyújtja, valamint biztosítja, hogy minden szervizelési munka a Szervizelési tervben és a Garanciában leírt feltételeknek megfelelően legyen elvégezve, az alábbiak garantálása mellett:

  • a Fiat Group Automobiles Spa által közvetlenül kiképzett, kiváló szakértelemmel bíró szerelők segítsége
  • eredeti csere-alkatrészek használata
  • Fiat Group Automobiles márkaszervizek kiterjedt hálózata egész Európában.