Járműgarancia

Az új Lancia autó vételárához tartozó 24 hónapos garancia az átvétel időpontjától indul, és kilométer-korlátozás nélkül érvényes.

A garancia fedezetet nyújt járműve gyártási hibáira, melyeket ingyenesen, eredeti vagy felújított alkatrészekkel orvosolunk.

A garancia által fedezett munkálatokat Lancia szervizközpontjaink végzik, beleértve az alábbiakat:

  • a hibás komponens javítása vagy cseréje;
  • az alkatrész-csere vagy a javítás munkadíja;
  • a garancia által fedezett javítás elvégzéséhez szükséges elhasználódó anyagok biztosítása.

A járműgarancia időszaka alatt az országúti segélyszolgáltatás is rendelkezésére áll.

car-warranty-image

Festés garancia

A jármű az átvétel dátumától számított 36 hónapig garanciális a festés gyártási hibáit illetően. A garancia fedezi a jármű teljes vagy részleges újrafestését, hogy ezáltal kijavítsa a gyártó előírásaihoz képest észlelt eltéréseket.

Rozsdásodás elleni garancia

A karosszéria szerkezeti elemei garanciálisak a korrózió okozta perforációk ellen, ha azok belülről kifelé terjeszkednek.

A garancia a karosszéria rozsdásodás okán sérült, eredeti szerkezeti elemeinek javítását és/vagy cseréjét fedezi, és a jármű átvételétől számított 8 évig érvényes.

Azt javasoljuk, hogy olvassa el a fedezet speciális feltételeit a garanciafüzetben

A GARANCIA KITERJESZTÉSE ÉS PÉNZMEGTAKARÍTÁS

A Mopar® járművédelem által ajánlott három megoldás a fedezet mechanikai és elektronikai hibákra való kiterjesztésére egyet jelent a pénzmegtakarítással. Mit több, az alábbi előnyöket szintén tovább élvezheti:
  • Javítások magas szinten képzett és szakértő szerelők által.
  • Eredeti alkatrészek felhasználása.
  • Szervizközpontok és segélyszolgálat egész Európában.

Országúti segélyszolgáltatás

Az országúti segélyszolgáltatás révén bármikor élvezheti az alábbi szolgáltatások nyújtotta előnyöket:

(*) A szolgáltatás teljesítésének módjairól, feltételeiről, a korlátozásokról és kizáró tényezőkről tájékozódjon az autó Garanciafüzetéből.

A FreeToGo kifejezetten a Mopar® ügyfelei számára kifejlesztett mobilitási program, amely lehetővé teszi, hogy Ön a lehető legnagyobb nyugalomban utazhasson, hiszen országúti segélyszolgáltatásunk a nap 24 órájában, az év 365 napján rendelkezésére áll.

A FreeToGo a Lancia-járműtulajdonosok részére átfogó, praktikus országúti segélyszolgáltatások széles körét biztosítja, amelyek egész Európában érvényesek*.

(*) A szolgáltatás teljesítésének módjairól, feltételeiről, a korlátozásokról és kizáró tényezőkről tájékozódjon a jármű Garanciafüzetéből.


Amennyiben az autó garanciáját szeretné 8 évre kiterjeszteni, ismerje meg közelebbről a FreeToGo++ szolgáltatást

 

Szervizelés

Ütemezett szervizelés

Minden járművet rendszeresen szervizelni kell.

Éppen ezért a Lancia cégcsoport minden általa gyártott járműmodell/típus esetében Szervizelési ütemtervet készít, mely a működési állapot és hatékonyság megőrzéséhez szükséges.

A Szervizelési ütemtervben meghatározott utasítások betartása optimalizálja járműve teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, a jármű élettartama alatt megfelel a károsanyag-kibocsátásra vonatkozó és általános környezetvédelmi jogszabályoknak, valamint megfelelő állapotban tartja a járművet ahhoz, hogy megfeleljen a törvénybe iktatott időszakos vizsgálatokon.

Ismerje meg a Mopar® járművédelem aktuális ajánlatait.

SZERVIZELÉSSEL KAPCSOLATOS TANÁCSOK

A Mopar® autója kilométerszámától függően számos szervizelési munkát és ellenőrzést javasol.

Válassza ki az autója kilométerszámát és a megfelelő üzemanyag típusát (benzin vagy dízel), és ismerje meg a szervizközpontjainkban elérhető szervizelési munkákat és ellenőrzéseket.

MOPAR® JÁRMŰVÉDELEM

A MOPAR® JÁRMŰVÉDELEM szolgáltatás lehetővé teszi a meghibásodásokra vonatkozó fedezet garanciális időszakon túli meghosszabbítását, ehhez pedig számos különböző tervet nyújtunk, melyek igényei szerint alakíthatók.
A Fiat Group Automobiles S.p.A. által jóváhagyott, egyedi szolgáltatások garantálják, hogy minden szervizelési munkálat az alábbiak szerint történik:
 
  • a munkákat magas szinten képzett és szakértő szerelők végzik
  • a munkákat a Fiat Group Automobiles összes márkaszervizében elvégzik Európa szerte
  • a munkákat eredeti alkatrészekkel végzik.

Ismerje meg a Mopar® járművédelem által kínált karbantartási szolgáltatások széles választékát.

Tulajdonos kézikönyv

istructions_image

Elvesztette autója Tulajdonosi kézikönyvét vagy Garanciafüzetét?

Keressen rá elektronikus formátumban az eLum weboldalon, a Fiat Group Automobiles hivatalos weboldalán, amelyen a Fiat járművekhez tartozó Garanciafüzetek és Tulajdonosi kézikönyvek is megtalálhatók.

látogassa meg az alábbi weboldalt

Az eLUM Vintage a Fiat Group Automobiles hivatalos weboldala, ahol elektronikus formában megtalálható a Fiat márka történetében megalkotott összes járműhöz tartozó Garanciafüzet és Tulajdonosi kézikönyv. Amennyiben elveszítette járműve Tulajdonosi kézikönyvét, és az eredetivel megegyező, nyomtatott példányt szeretne kapni róla, a Fiat Historical Centre (Fiat történelmi központ) majdnem az összes Fiat járműhöz rendelkezik Tulajdonosi kézikönyvvel, melyek példányai megvásárolható.

látogassa meg az alábbi weboldalt